22 octombrie 2007

Campanii electorale (de) aiurea

Se apropie cu pasi repezi (ce-mi place fraza asta!) campania electorala pentru euROparlamentare. Probabil ne vom amuza, enerva, injura, supara, bucura (aresta?) unii de/pe altii. Multe pasiuni politice vor consuma timpul pensionarilor care stau la cozi sau pe blog-uri, vor curge rauri de cerneala (alta fraza de exceptie!) rosie, neagra, albastra sau portocalie, vom vedea "adevaratele sondaje de opinie" cu cifre diametral opuse si, intr-un final apoteotic, vom vota cu pasiune pe cei care ne vor reprezenta in Parlamentul European pana in... 2008 (pentru ca in 2009 va fi un alt Parlament, in caz ca nu stiati).

Asteptand cu interes afisele glumete pe care, fara indoiala, creativii nostri le vor umple de caltabosi si palinca / vaporase flotante / medicamente - in functie de antipatiile fata de spagarii mai mici sau mai mari - si, totodata, salutand decizia lui Gigi Be. de a apela la un psihiatru, sa vedem cam ce nastrusnicii se mai intampla si prin alte tari cand e vorba de obtinut increderea electoratului.

Sursa pozei: oddee.com

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sondaje alea adevarate care dau PRM-ul la 50% nu o sa le vedem prea mult pentru ca desteptii nostrii parlamentari au interzis sondajele in media pe durata campaniilor. Si, ca desert, si cifrele din sondajele de la iesirea de la vot...

roaitars spunea...

Da, interzicerea exit-poll-urilor mi se pare un gest de adanca intelepciune. Pai un alegator care nu a votat cu formatiunea castigatoare ar putea fi influentat de rezultate in sensul ca dezamagit de exit-poll e posibil sa se duca sa se imbete in primul bar intalnit in cale, chestie care ar afecta starea generala de sanatate a populatiei.
Eu as interzice si publicarea rezultatelor oficiale :D